Élő közvetítés az Arénából

 

Hölgyeim és uraim. Az Aréna lelátóján már elhelyezkedett a lelkes közönség (20,3 fő). Lent a küzdőtéren a tábla nevű versenyző várakozik. Hatalmas a és még hatalmasabb b oldalával szinte teljesen betölti a ring egyik oldalát. Testét, a fajtája szokása szerint, zöld harci máz borítja. A nézők magukból kikelve ásítanak.

Addig is ismerjük meg az Arénát! Ezt kb. 25 évvel ezelőtt építették, amikor még néhány lelkes diák is segített az építkezésben. Ma már néhány lelkes diák a bontásban segédkezik. Itt az utolsó sorban fantasztikus kilátás tárul elénk. Ha előre nézek, akkor előre látok; ha viszont hátra nézek, hátra látok. Hát nem fantasztikus?! A bejáraton egy számunkra érthetetlen EA.II. felirat csillog, amiről időnként egy vicces kedvű látogató lelopja az egyik I-t.

De most belépett a másik versenyző is! A közönség egy mexikói-sorhullámmal éljenzi a hősét, aki egy sörényes humanoid! A bajnok meghajol, majd elővesz egy fehér rúddarabot, és rátámad a táblára! A bajnok mozgásától a tábla egy kicsit megingott, de már összeszedte az egyensúlyát! A nézők egy kitörő horkolással jutalmazzák meg hősük művét! A küzdelem nagyon kemény hölgyeim és uraim. Most! Most! Most a sörényes bajnok került felülre! És a táblát már teljesen lebénította a fehér rúddal! Szinte teljesen elvesztette az eredeti zöld színét!

De ekkor előugrott egy szivacs nevezetű gonosz teremtmény, és letörölte a tábláról a bajnok által keletkezett sérüléseket! A tömeg egy heves felhördüléssel jelezte az elégedetlenségét! De a bajnok ekkor elkapta a szivacsot, és egy gyönyörű jobbegyessel kihajította a porondról! A nézők szinte tombolnak a látványtól. Erre egy hangos csatakiáltással reagált a sörényes humanoid:

- KUSS LEGYEN!!!

A bajnok visszafordul az eredeti ellenfeléhez, majd kétszeres erővel, vagyis két fehér rúddarabbal támad a táblára! A keze alatt szinte füstölnek a fegyverek, olyan gyorsan mozgatja őket! A tábla keményen küzd, de egyre többet és többet veszít a csodálatos zöld színéből, és egyre több és több helyen hagy fehér nyomot rajta a sörényes pálcája. Szinte már nincs is rajta zöld terület! A tábla már-már feladja, amikor hátulról repülve megérkezik a szivacs! Hohó! Ez a szivacs nagyon szívósnak néz ki! Hatalmas csattanással érkezik a tábla felületére, majdnem eltalálva a bajnokot! A nézők szinte extázisba esve ásítanak! Ekkor a sörényes humanoid elkapja a szivacsot, majd a nyakszorongatás után tekerni kezdi! Úgy látom, hogy el akarja törni a gerincét! Csak úgy folyik a szivacsból a testnedve! A facsarás közben a bajnok kezén úgy kidagattak az izmok, hogy a lelátón lévő nöstények teljesen elpirultak! Juj! A gyengébb idegzetűek fogják be a szemüket, nehogy megsüketüljenek a saját sikoltásuktól, mert a gaz szivacsnak ez volt az utolsó cseppje a lefolyóban! A sörényes dühében cafatokra tépi a szivcsot! A tömeg most már őrjöng! A bajnok ismét elereszt egy csatakiáltást:

- KUSS LEGYEN MÁR!!!

Hohó! A tábla, aki időközben ismét visszanyerte az eredeti zöld harci színét, sunnyogó mozgásokkal a sörényes mögé került, és rávetette magát! De a bajnok egy gyors mozdulattal kiszabadította magát! A tábla a menekülő után veti magát, de ő az egyik kanyarban egy ősi titkos fegyvert vesz elő, amit a régi civilizációkban csak írásvetítőnek hívtak! Ezzel a szerkezettel a tábla szemébe világít mindenféle misztikus ábrákat, akire ez sokkoló hatással van! A nézők most már alig bírnak magukkal, úgy ordítanak!

- MONDTAM, HOGY POFA BE!!! -kiáltotta a bajnok, majd a tábla tehetetlenségét kihasználva rávetette magát! A tábla nagyon küzd, és úgy látszik a bajnok fölébe fog kerülni! De a sörényes egy gyors mozdulattal kétvállra fekteti! És ebben a pillanatban megszólal a gong, ami a mérkőzés végét jelzi. A nézők lelkes éljenzésbe törnek ki! IGEN! A SÖRÉNYES ISMÉT MEGNYERTE A TÁBLA ELLENI KÜZDELMET...

Ez volt mára. Az EA.II. jelzésű Arénából jelentkeztünk. Legközelebb a Vizsgát fogjuk megtekinteni. Addig is, jó szórakozást mindenkinek!

Home